Fransar & ögonbryn

Rätt form och färg på dina ögonbryn kan göra underverk! Vi formar och färgar dina ögonbryn med hänsyn tagen till dina färger och ansiktsform.

Färgning & Formning

Ögonbrynsformning eller färgning 195 kr

Färgning och formning av ögonbryn 275 kr

Färgning av fransar 320 kr

Färgning av fransar och ögonbryn 360 kr

Färgning och formning av ögonbryn samt fransfärgning 395 kr

Permanent ögonfransböjning (ca 60 min 795kr)

Inklusive färgning och formning av fransar och ögonbryn. Ger dig naturligt böjda fransar som också ger en illusion av tjockare ögonfransar.

Permanent ögonfransböjning (ca 40 min 650 kr)

Endast böjning.

Fransförlängning/förtätning

Vi arbetar med svarta singelfransar av syntet i olika tjocklekar, längder och böjningar, limmet är från Lashia och är godkänt av kemikalieinspektionen. Du kan få allt från ett mycket naturligt resultat till ett mer dramatiskt om du föredrar det, första gången kan det dock vara bra att inte ta för tjocka, långa eller böjda fransar. Ett vanligt återbesöksintervall är var 3-4:e vecka och tar då ca 50-80min. Ett återbesök/refill innebär att ”gamla” fransar skalas av och nya fylls på.

Nytt set ca 120min 1295 kr

ÅTERBESÖK / REFILL
Mini refill upp till 30min 395kr kr
Liten refill upp till 50min 595kr
Medium refill upp till 65min 695kr
Stor refill 65-80min 895kr

Om du av någon anledning vill ta bort dina fransar:
Borttagning av fransar gjorda hos oss 150kr
Borttagning av  fransar (gjorda på annan salong) från 395kr

Information fransförlängning/förtätning

Försök INTE ta bort dina fransar själv om du av någon anledning inte vill ha dem kvar längre, limmet är mycket starkt och dina egna kommer följa med vid ovarsam behandling.

En behandling tar ca 1½ -2 timmar och håller i upp till 3-4 veckor innan det är dags för en påfyllning och ev skalning av utväxta gamla fransar. Livslängden på din fransförlängning beror lite på dina grundförutsättningar, alla människor har olika cykler på sin hårväxt, några växer snabbt och andra långsammare. Växer dina snabbt behöver du också fylla på oftare, likaså om din hårkvalité är glatt. Du kommer själv märka vilket återbesöksintervall som är lämpligt för dig.

Så här sköter du dina fransar:

  • Utsätt inte dina fransar för mascara, vatten, bad och bastu på 48 timmar.
  • Undvik gärna mascara helt då det förkortar livslängden på dina fransar, om du absolut vill ha mascara måste den vara oljefri.
  • Använd inte någon form av olja/fett på dina fransar, om du använder ögonpenna, ögonskugga o liknande måste dessa försiktigt tvättas av med exempelvis tops, använd inte bommulspads på dina fransar då dessa avger trådar som kan vara mycket svårt att få bort.