Kurser och konsultationer för privatpersoner och grupper

Privata konsultationer är små kurser som du kan ta så ofta du vill, för att prova något nytt eller för att bättra på dina kunskaper. Dessutom erbjuder vi kurser till företag, fester, möhippor o.s.v.

Privat konsultation/kurs (40 min 500 kr)

Valfria produkter á 300 kr och ögonbrynsformning värde 195 kr ingår! En kurs som du kan ta hur ofta du vill, när du känner för något nytt eller bara vill bättra på dina kunskaper. En stund bara för dig, vi hjälper till att framhäva din stil och personlighet. Ta gärna med ditt befintliga smink om du vill ha tips och råd runt det.

Tjejkväll / Makeupkurs (500 kr per person)

Valfria produkter för 300 kr ingår i kursavgiften !
Vi börjar med en kort allmän introduktion av makeup. Eftersom önskemål och kunskapsnivå hos deltagarna oftast inte är lika för hela gruppen får alla en individuell rådgivning.

Vi ordnar er aktivitet så som Ni vill ha den, hos oss gäller kontinental stil, dvs vi har inget emot att ni tar med egen fika/mat/dryck, men självklart ordnar vi med det också om så önskas. Kan Ni inte komma till oss? Då kommer vi till er. Ingenting är omöjligt! För egna önskemål vad gäller tema eller speciella aktiviteter, begär offert.