Specialbehandlingar

Dermafixpen


Dermafixpen tar microneedling till nästa nivå. Längden och hastigheten på Dermafixpens nålar går att justera vilket gör att den är lättare att anpassa för dina individuella behov, den är också mindre och smidigare att använda på mer svåråtkomliga områden som ögonparti, näsa och överläpp.

Classic Anti – Age eller Acne Microneedling ( 45min 1495kr)
(65min inklusive hals och decolletage 1995kr)
Classic Anti – Age Dermafixpen ögonparti eller överläpp (20min 800kr)

Rengöring med Snow O2, rollning eller Dermafixpen med Anti  Wrinkle Solution eller Problem Skin Solution och Power Solution, Peptide Hydro Gel Mask och avslutande Soothing Repair Postcream.

Intensive Anti – Age eller Acne eller Hyperpigment Microneedling (70min 1895kr) (90min inklusive hals och decolletage 2500kr)

Rengöring med Snow O2, EZ CO2 mask, rollning eller Dermapen med SRS – peel  och Power Solution, Peptide Hydro Gel Mask och avslutande Soothing Repair Postcream.

Intensive Anti – Age Hals o Decolletage (995kr)

Genosys unika specialbehandling för hals och decolletage, mycket exklusivt serum med bl a stamceller, peptider och botaniska örter slussas in med hjälp av Mesoterapi – Dermafixpen. Slutligen appliceras en Peptidgelmask som aktiveras av din kroppsvärme för att ytterligare förstärka resultatet.

Microneedling är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån, dels genom den naturliga läknings-processen men också genom att skapa transcellulära kanaler som maximerar absorptionen av aktiva ingredienser i huden. Det snabba och effektiva uppbyggandet av kollagen och elastin i samband med hudens läkningsprocess, gör det möjligt att uppnå samma resultat som vid en laserbehandling eller djupgående peeling, men med få sidoeffekter och snabbare återhämtning.

De 2 effekterna som uppstår vid Microneedling:

 1. Stimulering av den naturliga läkningsprocessen återuppbygger och läker tidigare skadad hud. Processen ökar också kollagen- elastinproduktionen i huden.
 2. Mikronålarna skapar kanaler ner i huden för att öka absorptionen av aktiva substanser. När aktiva substanser appliceras på huden stannar den maximala absorptionen vid 0,3%, men med hjälp av Microneedling kan vi öka den till närmare 40-50% !

Genosys Microneedling System och Dermafixpen behandlar:

Fina linjer & djupa rynkor, spänstfattig hy, ärr / acneärr och storporig hud, hyperpigmenteringar och åldersfläckar, solskadad hud, acne.

Genosys DTS patenterade roller har 540 extremt tunna mikronålar som på bara 10 minuter skapar 500 000 tusen kanaler ner i huden. De diamantformade mikronålarna på DTS / Genosys Roller är inspirerade av myggans ”gadd” – en mygga kan lätt smyga sig nära, sticka till och lämna en inflammation utan att du ens hinner känna av sticket. Den stora mängden diamantformade nålar ger, förutom fler kanaler, en jämnare fördelning av tryck för en så effektiv och lindrig behandling som möjligt.

Tripollar antiage / skin tightning (från 595kr)

Tripolär RF energi är en av de nya innovativa avancerade metoderna för hudföryngring.

Vad händer under denna metod?

Det Tripolära RF handtaget har tre poler som skickar elektromagnetiska vågor.
Strukturen under hudytan värms upp och genom selektiv dubbel elektromagnetisk uppvärmning i ett instrument för tripolär RF penetreras energin ner till djupare hudlager utan att förstöra frisk vävnad.

RF energi värmer områden med mest motstånd, fett-celler såväl som kollagen fibrer som täcker dessa celler.
Regenerering inträffar genom ökning av fibroblasternas aktivitet. Sammadragning av kollagen och återskapande av ny kollagen och andra dermatologiska strukturproteiner.

Behandlingen är i princip smärtfri, en mild värme kommer att kännas genom upphettningen av huden.

När ser jag resultat?

Effekterna av Tripolär RF behandling börjar synas omedelbart. Effekten ökar med tiden då kollagentillväxten kommer efter cirka 4-6 månader. Metoden kan behandla all typ av hud oberoende av färg, varsamt och effektivt.

Hudens elastiska fibrer, kollagen och elastin, är producerade av sammanfogande hud celler, fibroblaster. Då de drar ihop sig, dras kollagen ihop tätare vilket omedelbart resulterar i en huduppstramning, detta är det omedelbara resultatet. Det följs av processen i kollagenets strukturella omvandling och regenerering och fortskrider över lång tid,  4-6 månader.

6-12 behandlingar med en behandling per vecka är rekommenderad beroende på vilken del av kroppen som behandlas.

Hur länge kommer resultaten att bestå?

För att upprätthålla resultatet är det rekommenderat att göra en underhållsbehandling ca varannan till var tredje månad. Det ger ett långt och varaktigt resultat.

Ansikte 595 kr
Ansikte och hals 795 kr
Ansikte, hals och decolletage 1095kr

(utmärkt behandling att kombinera med microneedling)

 

Diamantslipning (30 min 595 kr)

En djupare form av peeling som också ger ett litet minilift. Görs som enstaka behandling eller som kurbehandling upp till 12-15 ggr. Fräschar upp en trött hud och är mycket effektiv på ärrig/storporig/grov hy. Olika typer av diamantslipade munstycken med vaccumsug förs över hudytan, efter behandling kan man uppleva värmekänsla som dock lägger sig efter några timmar. Avslutas med PHA-mask.

Microcurrent facelift (60min 695 kr)

Miracle BIO-treatment / microströms-behandling
(brukar också kallas för BIO- ultimate facelift)

Fördelar med behandlingen

 • Ökar Adenosine Triphosphate (ATP) nivåerna med upp till 500%
  ATP spelar en viktig roll för  cellandning och reparation. Maskiner med högre strömstyrka (milliampere istället för microampere) minskar istället ATP.
 • Ökar fibroblastaktiviteten
  Fibroblastcellerna producerar kollagen och ökar därmed hudens kollagenproduktion. Vilket i sin tur resulterar i en mer återfuktad hudstruktur med mindre linjer.
 • Ökar proteinsyntesen
  Muskler är till största delen uppbyggda av protein,  proteinet ”plumpar” upp och ”lagar”  musklerna. En ökad elastinproduktion (elastin är ett protein) förbättrar hudstrukturen och reducerar fina linjer.
 • Ökar cellgenomsläppligheten
  När kroppen blir äldre avtar cellgenomsläppligheten och olika kroppsprocesser blir långsammare. En ökad cellgenomsläpplighet gör huden mer återfuktad och benägen att bibehålla fukten.
 • Säkerhet
  Eftersom en extremt låg strömstyrka används är denna typ av maskin mycket säker, den arbetar i harmoni med kroppens egna system och inte mot den.
 • Läkande/Återuppbyggande effekt
  Eftersom produktionen av ATP, fibroblaster och proteinsyntes ökar har microcurrent en generell läkande effekt på huden. Microcurrent förbättrar således läkning av ärr, blemmor och ger överlag huden en riktig ”vitaminkick” och uppfräschning.

Avslappnande behandling som kan avnjutas som en engångsbehandling eller i ett kurprogram för optimalt resultat. 12 behandlingar rekommenderas för bästa resultat och bör sedan underhållas var 4-6 vecka.