Specialbehandlingar

Dermafixpen


Dermafixpen tar microneedling till nästa nivå. Längden och hastigheten på Dermafixpens nålar går att justera vilket gör att den är lättare att anpassa för dina individuella behov, den är också mindre och smidigare att använda på mer svåråtkomliga områden som ögonparti, näsa och överläpp.

Classic Microneedling Dermafixpen ( 40min 1595kr)
Classic Microneedling Dermafixpen (60min inklusive hals och decolletage 1995kr)
Classic Microneedling Dermafixpen ögonparti eller överläpp (20min 800kr)

Rengöring med Snow O2, microneedling med Dermafixpen och inslussning av Filorga NCTF -hyaluronsyra med vitamin/mineralcocktail, avslutas med en sheetmask från Clinicare.

Intensive Anti – Age Microneedling inklusive hals och decolletage (70min 2500 kr)

Rengöring med Snow O2, EZ CO2 mask, microneedling Dermfixapen med SRS – peel  och inslussning av Filorga NCTF 3ml -hyaluronsyra med vitamin/mineralcocktail, avslutas med en sheetmask från Clinicare

Microneedling är en unik behandling med mikronålar som återuppbygger huden inifrån, dels genom den naturliga läknings-processen men också genom att skapa transcellulära kanaler som maximerar absorptionen av aktiva ingredienser i huden. Det snabba och effektiva uppbyggandet av kollagen och elastin i samband med hudens läkningsprocess, gör det möjligt att uppnå samma resultat som vid en laserbehandling eller djupgående peeling, men med få sidoeffekter och snabbare återhämtning.

De 2 effekterna som uppstår vid Microneedling:

 1. Stimulering av den naturliga läkningsprocessen återuppbygger och läker tidigare skadad hud. Processen ökar också kollagen- elastinproduktionen i huden.
 2. Mikronålarna skapar kanaler ner i huden för att öka absorptionen av aktiva substanser. När aktiva substanser appliceras på huden stannar den maximala absorptionen vid 0,3%, men med hjälp av Microneedling kan vi öka den till närmare 40-50% !

Genosys Microneedling System och Dermafixpen behandlar:

Fina linjer & djupa rynkor, spänstfattig hy, ärr / acneärr och storporig hud, hyperpigmenteringar och åldersfläckar, solskadad hud, acne.

Genosys DTS patenterade roller har 540 extremt tunna mikronålar som på bara 10 minuter skapar 500 000 tusen kanaler ner i huden. De diamantformade mikronålarna på DTS / Genosys Roller är inspirerade av myggans ”gadd” – en mygga kan lätt smyga sig nära, sticka till och lämna en inflammation utan att du ens hinner känna av sticket. Den stora mängden diamantformade nålar ger, förutom fler kanaler, en jämnare fördelning av tryck för en så effektiv och lindrig behandling som möjligt.

Tripollar antiage / skin tightning (från 695kr)

Vad händer under denna metod?

Det Tripolära RF handtaget har tre poler som skickar elektromagnetiska vågor.
Strukturen under hudytan värms upp och genom selektiv dubbel elektromagnetisk uppvärmning i ett instrument för tripolär RF penetreras energin ner till djupare hudlager utan att förstöra frisk vävnad.

RF energi värmer områden med mest motstånd, fett-celler såväl som kollagen fibrer som täcker dessa celler.
Regenerering inträffar genom ökning av fibroblasternas aktivitet. Sammadragning av kollagen och återskapande av ny kollagen och andra dermatologiska strukturproteiner.

Behandlingen är i princip smärtfri, en mild värme kommer att kännas genom upphettningen av huden.

Ansikte 695 kr
Ansikte och hals 895 kr
Ansikte, hals och decolletage 1095kr

(utmärkt behandling att kombinera med microneedling)

 

Diamantslipning (30 min 695 kr)

En djupare form av peeling som samtidigt vaccumsuger din hud till en strålande fräschör, ett litet minilift. Passar till en torr, trött glåmig hud. Olika typer av diamantslipade munstycken med vaccumsug förs över hudytan, efter behandling kan man uppleva värmekänsla som dock lägger sig efter några timmar. Avslutas med en PHA-mask.

Filorga NCTF 135HA 3ml Hyaluronsyra Microinjektion ( 1595kr kr)

Få en bättre hud kvalité på fem behandlingar -33% på kråksparkar +24% huddensitet

Fördelar med behandlingen

 • Reducerar fina linjer, ger lyster och elasticitet samt ökar fukthalten i huden
  -33% på kråksparkar
  +24% huddensitet

  Gör en engångsbehandling eller ett kurprogram för optimalt resultat. 5 behandlingar i kur rekommenderas och bör sedan underhållas minst en gång i halvåret.
  Kurpris: köp fem betala fyra