Terminator slimming concept

Det senaste inom bodyshape!

Skapa en slimmad och fast kropp genom att reducera fettdepåer och celluliter på icke-kirurgisk väg. En unik kombination av 6 olika tekniker/behandlingar i en gör detta system mycket effektivt!

Terminator slimming conceptUltraljud & RF (cavitation)

Reducerar fett

Tripollar (tripolär RF)

tightar till och slimmar, ”boostar” upp kollagenproduktionen / förbättrar struktur & fasthet i huden.

Vela smooth

Infrarött laserljus + bipolär RF och vakuum sug samt mekanisk massage förbättrar cirkulation och ”städar” bort slaggprodukter.

Terminator slimming concept kombinerar dessa tre teknologier, läs mer på:

Vela smooth www.syneron.se

Tripollar www.pollogen.com

Cavitation /ultraljud www.re-age.com

Hur går en behandling till?

Terminator arbetar med 6 olika funktioner och behandlar slapp hud, celluliter och fett.
Behandlingen innebär inga injektioner eller andra ingrepp i kroppen, ingen bedövning behövs, ingen antibiotikabehandling och du kan omedelbart återgå till dina normala sysslor.

Metoden lämpar sig bäst för de områden och fettdepåer som inte försvinner med diet eller träning och för människor med normal vikt till lätt övervikt.
Det är INGEN BANTNINGSMETOD, det är en metod för kroppsskulpturering och fettreducering.

Metoden passar dig som har lokala mindre fettdepåer som inte försvinner med diet eller träning. Metoden är inte för att ta bort stora områden som man gör med fettsugning.

Resultaten varierar med olika människor, vissa kan med 8-12 behandlingar minska midjemåttet upp till 10 cm vilket motsvarar ca ett kilo.

Pris

Ett område ca 50-60min 1095 kr
Större områden som ben och rumpa, mage och ”lovehandles” 1500 kr

Teknik

Terminator slimming concept

Det Tripolära RF handtaget har tre poler som skickar elektromagnetiska vågor.
Strukturen under hudytan värms upp och genom selektiv dubbel elektromagnetisk uppvärmning i ett instrument för tripolär RF penetreras energin ner till djupare hudlager utan att förstöra frisk vävnad.

RF energi värmer områden med mest motstånd, fett-celler såväl som kollagen fibrer som täcker dessa celler.
Regenerering inträffar genom ökning av fibroblasternas aktivitet. Sammadragning av kollagen och återskapande av ny kollagen och andra dermatologiska strukturproteiner.

Effekterna av Tripolär RF behandling börjar synas omedelbart. Effekten ökar med tiden då kollagentillväxten kommer efter cirka 4-6 månader. Hudens elastiska fibrer, kollagen och elastin, är producerade av sammanfogande hud celler, fibroblaster. Då de drar ihop sig, dras kollagen ihop tätare vilket omedelbart resulterar i en huduppstramning, detta är det omedelbara resultatet. Det följs av processen i kollagenets strukturella omvandling och regenerering och fortskrider över lång tid,  4-6 månader.

Ultraljudsvågorna är effektiva ned till 10-15 mm djup, där de kan upplösa fettceller, medan andra typer av celler (hud, blodkärl mm) påverkas endast genom att få en ökad cirkulation De fettceller som försvinner förblir borta och detta sker genom så kallad cavitation. Cavitation uppstår när fettcellen börjar vibrera i takt med ultraljudet, vibrationen som skapas blir så hög att det bildas en vakuumbubbla i fettcellen. Bubblan gnids mot vätskan i fettcellen och det uppstår friktionsvärme som gör att fettcellen sprängs, detta forslas sedan bort av kroppens egna ”städpatrull” lymfsystem och lever. (Obs ! förväxla inte Terminator slimming concept med enklare ultraljudssystem).

Kontraindikationer

Njursvikt, leversvikt, pacemaker, graviditet, amning, diabetes, blödarsjuka,
hypertriglyceridemi, hyperkolesterolemi.

Före behandling

För att uppnå riktigt bra resultat bör man hålla ner intaget av kolhydrater och fett ett dygn innan behandlingen.

Efter behandling

Fettcellernas innehåll består till största delen av fettsyror och glukos. För att förbränna dessa är det viktigt att du motionerar efter behandlingen. Motionera i minst 30 minuter efter behandling för att förbränna och utsöndra fettsyror, glukos mm som frigjorts.

Drick mycket vatten före behandlingen samt de närmaste fyra dagarna efter behandlingen.

De vattenlösliga fettsyrorna kissas ut ur kroppen med en topp cirka 18 timmar efter behandling. Urinen blir ofta mörkfärgad och kan lukta lite illa. Andra fettsyror som inte är vattenlösliga transporteras till lever och njurar och förbränns även av kroppens energi metabolism. Denna process (4-5 dygn) underlättas om lymflödet i området ökar genom motion / massage.

Efter första behandlingen blir behandlingsområdet mjukare för att senare hårdna.

Behandlingsresultatet berörs även av faktorer som hur fettet sitter bundet i bindväven, de olika skiktens tjocklek och åtkomlighet för behandling, cirkulationsförhållanden och dina kost/motionsvanor och kaloriintag under behandlingsperioden. Allmänt svarar kvinnor snabbare än män på behandlingen.