Förverkliga och förstärk dig själv med Makeup

Förverkliga och förstärk dig själv med MakeupMed makeup kan man förverkliga och förstärka den bild man har av sig själv. Makeup är ofta en bortglömd och underskattad accessoar. Idag byter vi allt oftare hårfärg, frisyr och kläder, men behåller våra gamla makeup vanor. Makeup är ett utmärkt medel för att uttrycka vem du är, för att förstärka din stil och personlighet eller förändra den radikalt.

Om du söker färger som bäst kompletterar dina egna med hänsyn till hudton, ögon och hårfärg är det viktigt med bra ljus och en neutral bakgrund. Vi kan erbjuda Dig en nära nog exakt färgåtergivning i det unika truelight-ljuset, nu behöver du inte längre komma hem och upptäcka att det blev ”fel färg” på t.ex läppstift, foundation eller ögonskuggor.

Konsultationer och kurser

Förverkliga och förstärk dig själv med MakeupVåra konsultationer/kurser är något som du kan ta hur ofta du vill, när du känner för något nytt eller bara vill bättra på dina kunskaper. Under denna kurs hjälper vi dig framhäva din stil och personlighet. Vi börjar från grunden eller utformar konsultationen efter dina önskemål. Kanske vill du veta vilka färger som bäst framhäver dina ögon eller vilken som är den snyggast formen på rouget till din ansiktsform?