Ansiktsbehandlingar

Jag anpassar och skräddarsyr din ansiktsbehandling efter din hudstatus, och för att på bästa sätt kunna hjälpa olika hudtyper/tillstånd/specifika hudproblem har jag till min hjälp en bred maskinell utrustning som bl a ultraljud, high frequency och ljusbehandling med microcurrent.

Ansiktsbehandling Royal Lyx 90 min 1395 kr

Rengöring, hudanalys, peeling, (ånga), porrengöring, färgning av frans och bryn samt ögonbrynsformning, akupressur, massage, Clinicare sheetmask med ultraljud och avslutande serum/dagcreme.

Klassisk ansiktsbehandling 50 min 695 kr

Rengöring, hudanalys, peeling, (ånga), porrengöring, ögonbrynsformning, akupressur/kort massage, anpassad mask efter hudtyp och avslutande serum/dagcreme.

Klassisk ansiktsbehandling 80 min 895 kr

För dig som vill njuta lite längre eller behöver mer tid till porrengöring i övrigt som klassisk ansiktsbehandling 50min.

Ansiktsbehandling kompakt 35 min 595 kr

Rengöring, hudanalys, peeling, kortare porrengöring eller massage, anpassad mask efter hudtyp och avslutande serum/dagcreme.

Ansiktsbehandling Carboxy 40 min 1295 kr

Ultraljudspeeling, carboxy mask och en avslutande näringsrik superåterfuktande sheetmask som slussas in med hjälp av ultraljud. En icke-invasiv anti-aging metod som föryngrar huden och förbättrar olika hudproblem. En speciellt formulerad CO2-gel appliceras på huden och en torr sheetmask läggs ovanpå, en bubblande effekt uppstår då CO2 skapas och absorberas av huden. De röda blodkropparna frigör mer syre till huden (“Bohr-effekten”). Detta medför ökad näringstillförsel och främjar avlägsnande av avfall.

Exuviance AHA-peeling 495 kr

Exuviance professionella peelingbehandlingar hjälper huden att förnya sig själv genom att huden exfolieras effektivt och skonsamt, samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Resultatet blir en smidigare hud med ny lyster. I en AHA-peeling används olika exfolierande, cellförnyande och volymgivande fruktsyror som till exempel glykolsyra, mandelsyra och citronsyra. Omedelbart efter en AHA-peeling känns huden väldigt fin och uppfräschad.

Exuviance Radience-peel 995 kr

Exuviance Radiance Peel är en högeffektiv retinolbaserad peeling. Retinol är en form av A-vitamin som exfolierar, stimulerar bildandet av nya hudceller, förbättrar hudens struktur, minimerar rynkor och jämnar ut hudtonen. Retinol passar även utmärkt för en aknebenägen eller fet hud. Peelingen appliceras på salongen och tvättas av hemma efter hudterapeutens instruktion. Efter ca 2-3 dagar kan det uppstå en fjällning som varar i någon dag beroende på hudtyp. Inom en vecka är huden helt återställd med förnyad spänst och smidighet.

Behandlingen kan också adderas i en klassisk ansiktsbehandling som sista moment för 595kr.

Tilläggsbehandlingar till klassisk ansiktsbehandling
  • Närande och superåterfuktande sheetmask från Clinicare med ultraljud 175 kr
  • Carboxy mask 250 kr
  • Exuviance Radience-peel 595 kr (995 kr)
  • Diamantslipning 300 kr (695 kr)
  • Vax överläpp eller haka 175 kr (225 kr)
  • Fransfärg 280 kr (320 kr)
  • Ögonbrynsfärg 160 kr (225 kr)
  • Frans och brynfärg 350 kr (425 kr)
  • Dagmakeup 250 kr (350 kr)
Diamantslipning 795 kr

En form av peeling som med hjälp av ett diamantslipat munstycke exfolierar och vakuumsuger din hud till strålande fräschör. Behandlingen avslutas med en återfuktande mask och serum/dagcreme.

Tripolär RF ansikte 795 kr

Minimerar fina linjer och boostar upp kollagenproduktionen och ökar cirkulationen djupare ner i hudlagren. RF vågorna orsakar lokal uppvärmning av kollagen-fiber, vilket stimulerar vävnaden till att producera en ökad mängd av kollagen. Behandlingen är smärtfri och du känner endast lite värme som vid en värmande massage. Värme har också en avgiftande effekt och ökar cellmetabolismen. Det beror på att när RF-energi värmer upp vävnader mellan 40 °C och 45 °C ökar blodflödet genom vasodilatation. Vasodilatation är en utvidgning av blodkärlen. Den ökade cirkulationen för med sig mer syre och näringsämnen till cellerna. Monopolär RF kallas också unipolärt eftersom instrumentet har en elektrod/pol i handstycket. Denna RF behandling inriktar sig på de djupa vävnadsstrukturerna eftersom de positiva och negativa polerna är separerade från varandra.

Bipolär innebär att handenheten har två poler, negativ och positiv. RF-strömmen flyter endast genom det lilla vävnadsområdet mellan dessa två poler och når ca 2-4 mm under huden.

Tripolära maskiner kan ge båda typerna av RF-behandling.