Dermafixpen Microneedling

Microneedling-pennan har ett sterilt nålhuvud bestående av 16 mikronålar, huden penetreras och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling.

De små mikrokanalerna orsakar huden en kontrollerad skada som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd. Via mikrokanalerna tillför vi bioaktiva substanser som passar just din hud för att uppnå ett optimalt resultat. När vi normalt applicerar hudvårdsprodukter är det ca 0.3% som når de djupare hudlagren. Vid applicering av aktiva substanser i samband med microneedling ökar upptaget upp emot 50%. Genom att starta den naturliga läkningsprocessen och med hjälp av bioaktiva substanser sker en nyproduktion av kollagen och elastin som resulterar i en förbättrad hudkvalité.

Beroende på vad och vilket hudtillstånd som ska behandlas görs oftast 3-5 behandlingar med 4 veckors mellanrum vilket ger kraftfulla resultat med ett minimum av konvalescens.

Priser

Ansikte, hals & dekolletage 1995 kr
Ansikte 1595 kr
Enstaka område 995 kr