Skinboosters

Skinbooster ger återfuktning på djupet, förbättrar hudens kvalitet och ger den en naturlig lyster Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Skinbooster består av en speciellt utformad hyaluronsyra som stannar kvar längre i kroppen än vad kroppens egen hyaluronsyra gör. Det specifika målet är att göra huden slät, mjuk och återfuktad. Skinbooster bygger inte volym som traditionella fillers gör. Skinboosters hjälper till att attrahera och hålla fukt i huden för att återställa en frisk och naturlig lyster.

Vår kropps produktion av hyaluronsyra minskar med åren. Generellt brukar denna produktion minska drastiskt runt 30 års åldern vilket gör att man förlorar lyster och får en gråare ton på huden.

Ett typiskt behandlingsprogram med Skinboosters består av tre initiala behandlingar med 2 till 4 veckors mellanrum. Efter en sådan 3-stegsbehandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling var 6:e månad eller efter behov. Områden som man med
fördel kan ha Skinbooster i är ansikte, hals, dekolletage och handryggar. Även finare linjer behandlas mest effektivt med Skinbooster då behandlingen inte bygger volym utan bara återfuktar, ger lyster och bibehåller vävnaden i huden.

Skinbooster Filorga NCTF 1595 kr

NCTF Vitamincocktail från Filorga är en unik sammansättning av 53 aktiva ingredienser: Vitaminer, mineraler, antioxidanter, enzymer, nukleinsyror och hyaluronsyra som återställer den naturliga förlusten av viktiga beståndsdelar samt reparerar vävnad genom att påverka
den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Behandlingen passar dig som vill behandla t ex förlorad lyster och spänst, torr och fuktfattig hud, rynkor och fina linjer.

Ribeskin “Deep Shoot“ skinbooster 1595 kr

Deep Shoot är en färdigfylld Turtlepin III som innehåller hyaluronsyra med låg, medel och hög molekylvikt som behandlar huden på olika djup. Deep Shoot förbättrar hudens fuktbalans, ger mer lyster och bättre hudtextur.

Turtlepin III är en pump och ett nålhuvud med 19 nålar (0,5mm) som skapar massor av mikrokanaler och gör att serumet effektivt kan tas upp av huden.